[30 Dec Answers] Amazon Year End Quiz – Answer and Win 1 Year Free Shopping

amazon year end quiz answers 30 december answers. Amazon Year End Quiz – Answer and Win 1 Year Free Shopping. Get all answers here!

How To Participate in Amazon Quiz?

1 . Firstly download the amazon app-

amazon year end quiz answers 30 december answersamazon year end quiz answers 30 december answers

2. Now Just Open the app and signup/Sign in Into Amazon Account.

3. Now Just Go To Middle Section of the Home Page Of The App & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Year End Quiz

Answers Of Amazon Pay Quiz 30th Dec-

 

  • Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?

Answer- Kazuo Ishiguro

2. Which movie became India’s selection to the Oscars?

Answer-Newton

3.Which of these is NOT a film released in 2017?

Answer-Inside Out

4. What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?

Answer– International year of sustainable tourism for development

5.In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?

Answer- Rooster

6. Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Answer-Miss World

7. Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017?

Answer- Nokia 1100

8. Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?

Answer- Kochi Tuskers Kerala

Also See-Amazon Salary Day offer

Abubus Rs 200 off on 250

FreeCharge Rs 50 Cashback Offer
BMS Vouchers Discount on Amazon

Amazon Prime Load Money Offer

Paytm Merchant Account

Amazon 50% cashback on Recharge All users

Subscribe to our WhatsApp Broadcast here!

tags- amazon year end quiz answers 30 december answers

2 thoughts on “[30 Dec Answers] Amazon Year End Quiz – Answer and Win 1 Year Free Shopping

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *