[19 January Ans] Amazon Pay Levels Quiz- Answer & Win Rs 5000 Pay Balance

amazon pay levels quiz answers 19 january. [19 January Ans] Amazon Pay Levels Quiz- Answer & Win Rs 5000 Pay Balance

How To Participate in Amazon Quiz?

1 . Firstly download the amazon app-

amazon pay levels quiz answers 19 january amazon nokia 8 quiz answers 12 january Samsung galaxy A8+ Quiz answers 17 Januaryamazon pay levels quiz answers 19 january Samsung galaxy A8+ Quiz answers 17 January amazon nokia 8 quiz answers 12 january amazon january quiz 6 january answers, amazon LG V30+ quiz 9 january answers

2. Now Just Open the app and signup/Sign in Into Amazon Account.

3. Now Just Go To Middle Section of the Home Page Of The App & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Pay Levels Quiz

Answers Of Amazon Quiz 19 Jan Level 1-

1 . Which of these is the fastest way to pay for shopping on Amazon?

Ans- Amazon Pay Balance

2.You Can get 10% cashback on using Amazon Pay Balance during the great Indian sale. what is the maximum cashback a customer can avail?

Ans- Rs 200

3.  What is the minimum order value eligible for the Amazon Pay balance cashback offer?

Answers:-  Rs.250


Level 2 | Mobile Recharges

1.  Which of the following can be done using Amazon Pay balance?

Answer:-  Prepaid mobile recharges

2. This Great Indian Sale, you can get flat _% cashback up to Rs. _ on pre-paid mobile recharges. What is the correct cashback offer?

Answers:-  50% Cashback up to 50

3.  The Amazon Pay balance cashback offer on prepaid mobile recharges is applicable on all telecom operators

Answer:- True

See More Cashback Offers Here

Level 3 | Partner Apps

1. Amazon Pay can also be used on many popular apps like BookMyShow, Redbus, Faasos, Urban Ladder and many more.

Answer:-  true

2.  Which of these can you NOT pay for using Amazon Pay on partner websites?

Answers:- One-way ticket to the moon

3. When is the Amazon Great Indian Sale live for all customers?

Answer:- 21-24 January

Also See- SBI Mingle Refer & earn

paytm Rs 1000 UPI offer

Jiocoin Launch

Amazon 75 Cashback on 250

Paytm Account Specific offer

TicketNew Amazon Offer

Amazon 50% cashback on Recharge All users

See More Cashback Offers Here

tags- amazon pay levels quiz answers 19 january,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *