[14th Dec Answers] Amazon Year End Quiz-Answer & Win Rs 10000 Pay Balance/Month & 1 Year Free Shopping

amazon year end quiz answers 14th dec. [14th Dec Answers] Amazon Pay Quiz-Answer & Win Rs.10000 Amazon Pay Balance monthly for a year free shopping. Get Total Rs 120000 Pay balance in a year.

How To Participate in Amazon Quiz?

1 . Firstly download the amazon app-

amazon year end quiz answers 14th decamazon year end quiz answers 14th dec

2. Now Just Open the app and signup/Sign in Into Amazon Account.

3. Now Just Go To Home Page Of The App & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Pay Quiz

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button.

Answers Of Amazon Pay Quiz 14th Dec-

  1. Which author, cited for ‘novels of great emotional force’, won the Nobel Prize in Literature 2017?

Answer- Kazuo Ishiguro

2. Which movie became India’s selection to the Oscars?

Answer-Newton

3.Which of these is NOT a film released in 2017?

Answer-Inside Out

4. What did the United Nations General Assembly designate 2017 as?

Answer– International year of sustainable tourism for development

5.In the Chinese calendar 28 January 2017 to 15 February 2018 is the year of..?

Answer- Rooster

6. Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Answer-Miss World

7. Which of these is NOT an Amazon Exclusive phone launched in 2017?

Answer- Nokia 1100

8. Which is these was NOT a team that played in the Indian Premier League 2017?

Answer- Kochi Tuskers Kerala

 

Terms & Conditions-

 

The Year End (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”) – (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest. You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below. These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest
ELIGIBILITY:
You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest:
(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;
(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;
(c) You have a billing address within the territory of India; and
(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest.
Our employees, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and our affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.
DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:
: 1. This Contest will commence on 14th December from 12:00:01 a.m. (IST) to 31st December 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 10 (ten) questions will be posted during the entire Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 1 (one) participants will be selected as winners of the Contest.

6. The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 credited monthly for 1 year, i.e. a total sum of Rs. 1,20,000 credited over a period of 12 months in parts of Rs. 10,000 each (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

MAILING LIST:

Also seeFreeCharge Rs 50 Cashback Offer
BMS Vouchers Discount on Amazon

Pockets app Recharge Offer

exed App loot

Amazon Prime Load Money Offer

Paytm Merchant Account

Amazon 75 Cashback on 250

Amazon 50% cashback on Recharge All users

Subscribe to our WhatsApp Broadcast here!

amazon one plus 5T quiz answers 10 december amazon one plus 5T quiz answers 8 december Shop With Amazon Pay Balance & Get Rs 75 Cashback on 250

tags- amazon year end quiz answers 14th dec

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *